Wie ben ik?

Even voorstellen.


Ik ben Jean-Paul Milet de St. Aubin. Ik ben Tattoo Artiest sinds 2007 en sinds 2017 zet ik ook piercing 's. Ik zet alle stijlen en groot of klein maakt mij niet uit. Omdat we een kleine praktijk hebben in onze woning kan ik de prijs gunstig houden en toch werken met de beste machines en materialen.

Bij het zetten van tatoeages gebruik ik een moderne Cheyenne tattoo machine die geluidsarm is en met naald cartridges werk die eenmalig gebruikt worden per klant.


Voor het piercen gebruiken wij hoogwaardige titanium sieraden. Deze worden van te voren gesteriliseerd en zijn net als de naalden en tangen steriel verpakt.


Soms kan het voorkomen dat U van uw tatoeage spijt heeft gekregen. Een naam van een ex partner of u vind de tatoeage niet mooi meer of de tatoeage hindert U in uw carrière.

Wij kunnen ook Uw tatoeage weg laseren. Dat kan al vanaf 35 euro per behandeling. Wij werken met een Yag laser en meestal is de tatoeage na 6 behandelingen verdwenen (afhankelijk van de kleur, leeftijd en inkt kwaliteit van de tatoeage).